köra bil

shulululu!
Ska ut och möta J alldeles strax sen bara snacka och så!
Fick köra bil för första gången i mitt liv idag, gaaah vad kul de va! jag ska HA körkort! har inget mer på hjärtat puss!


gårdagen och lördag

Ny duschad och fräsch! ska börja fixa mig och sånt nu och sen hoppas jag det blir mat någon gång om mamma och lasse vill komma hem vill säga.. Ska in med Erika i stan och möta L. Blir nog mysigt, sen vidare till fest tror jag . ciao!

Bilder sen igår!






hagsätra

hej hej hej hej. Kom precis hem efter varit i hagsätra på fest inatt då, de va schysst. och jag ska alltid alltid lyckas att ramla så min hand aj aj aj och mitt knä. så blev ett fint håll i brallan. gjorde samma sak förra helgen och just samma ben ska det vara också! dra mig baklänges liksom.. Annelie är påväg till mig nu så ska göra någon mat till henne ! :)
skriver senare puss!


!!

wiiiie mamma ringde just ner till schweiz och planerade lite så antagligen blir det schweiz och Italien i sommar! tack och lov att slippa sverige ett tag! plus att mamma kom på en ide igår att kicka ner mig till mammas kusin och hans familj i australien efter studenten i ett år, låter ganska såbra men det får man ta en funderare på!
 



sjuk

Dålig uppdatering jag vet!
Iallafall, va och lämnade elina igår på arlanda, började såklart gråta vad annars.. men hoppas hon har det bra iallafall :)
drog till skolan efter och gjorde muntliga nationella i engelska, fick g iallafall.. sen kom pappa och hämta mig och josse :) Efter det låg jag i koma hemma, hade feber och ont i halsen och självklart går det inte att sova på hela natten så gick upp kl sex och nu har jag sovit en timme. har fortfarande lite feber men halsontet är helt bort efter en natt hihi. aja ha en bättre dag än mig! puss

helgen

shoooo.
har inte skrivit någonting under helgen så skriver lite kortfattat om helgen då..
I fredags drog vi till Niklas och drack det va ganska trevligt sådääär. och igår (lördags) hängde jag med  bara! och sen idag tråkiga söndan träffade jag  och linnea och bara satt och snacka och så! nu väntar middagen sen duscha sen kanske hem till polle i tumba annars blir det BB bara :) hejdå!


gamla bilder

Hittade massa gamla bilder på ett minnes kort vi hade hemma haha så små vi var!



















Torsdag

shoo. Vaknade för ett tag sen, är ju ledig idag :) har inte orkat skriva så dålig uppdatering. Efter skolan igår drog josse och jag till stadium skulle prova ett par skor så ringde mamma och hon kom och kolla och jag fick dom, hihi. Drog och kolla lite på Hm och josse fick med sig ett plagg också. drog till donken där kim hämtade oss så slapp tåget!  Ska städa och fixa mitt rum nu behövs! skriver sen puss!


måndag

halloj :)
Varit en chill dag, drog till skolan som vanligt på måndagar och som vanligt är inte våran lärare där så jag sket i att göra någonting. Behöver hjälp med det vi håller på med och har svårt att koncentrera mig så känner att vi har en jätte bra lärare som aldrig är där, snark.
Iallafall, för en timme sen ringde dom till Elina och berättade att det var en tjej som hade tackat nej till resan så elina fick praktik platsen så hon åker nästa onsdag till Irland och kommer hem i Juli, tre månader.. usch vill inte! men är glad för hennes skulle, blir nog bra för henne och hon blev jätte glad! :) Fick också ett lite städ jobb nu i veckan så bra för min del också plus älskar att städa hemma hos folk.
skriver senare puss!

Min fina syster!

!!

som ni ser så ser min blogg förtäskig ut, försökte mixtra lite själv men det gick inget vidare!
Kom precis hem och ska ta nåt att äta, skit hungrig! Sen sova, eftersom jag sov skit dåligt inatt. Är ledig imorgon, torsdag och fredag! skönt skönt
Inget mer att skriva puss!

emo

godmorgon på er.
Har jätte mycket ångest att jag inte var ute längre igår, kom hem 3 tror jag så lite deppmode här.
Vaknade precis och patricia gick för en halvtimme sen ungefär.  Var hos annelie igår och förade med några tjejer sen kom R,F och C dit , orkar inte skriva namn, sen drog vi till L. Orkar inte skriva mer, men kul hade jag iallafall. Lägger upp bilder sen pussssssssss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu