baka en kaka

hellu!
Polle drog precis härifrån och jag ska gå och natta. Är sjukt trött, ska vila ut imorgon och senare på dagen fixa massa grejer och Möta P som kommer till salem också! Efter middag drog vi till centrum och köpte grejer till cheesecaken , blev gott men skulle varit kallare. suger på att baka verkligen.. blir aldrig bra men de här va första gången! yeeeah!


Polle och syrran

Resultat av min goda kaka hähä

nostalgi!

Någon som kommer ihåg? Älskade programmet när jag var lite, sprang alltid upp på morgon för att kolla det!  verkligen nostalgi!




!!!!!

hej på er. Är så jävla förbannad , skulle kunna slå sönder vem som helst just nu!! men ska inte ta upp det här nej.
slutade sent idag och kim kom upp och hämtade oss i södertälje, skönt! så slapp vi ta tåget. ska in i duschen nu och senare möta D antagligen. inte mycket att skriva puss!

Patricia och josse i skolan


hej hej hej hej

hej hej hemskt så mycket hej!
Käkade precis middag, mamma hade bställt hem Linas matkasse så ska sitta äta hennes konstiga recept hela veckan tack! Iallafall, Elina och jag gick upp vid halv nio för skulle vara på vårdcentralen halv tio för återbesök och det gick bra! men skulle komma tillbaka om det blir värre, så får vi ta prover och massa sånt! Vi möte Danni samtidigt och gick till storskogen där vi skulle hämta lite grejer, men det gick inte! jävla snubbe asså.
Paui kom till mig efter det, vi började kolla snabba cash men det gick inte nå vidare för båda somna och sov i 3 timmar. sen har jag städat hela lägenheten och efter det kom paui och michis! ska ut sen med Elina och träffa D och M tror jag!
skriver sen! puss

Går inte att lägga upp bilder här så blir tråkiga inlägg!

ingen rubrik

shululu!
Känner mig lite extra duktig just nu,gjorde preics klart min läxa som skulle carit inlämnad i julas men råkade radera läxan så har inte orkat göra om den.. men nu är den klar! hihi.
Kom hem vid ett 12-1 idag sen dess har jag sovit tills paui väckte mig och sa att hon var påväg till mig.
Ska hjälpa mamma med maten nu, sen ikväll blir det långpromenad polle!
skriver sen! puss

söndag

heeeeej :)
Har bara tagit det lugnt idag, varit med familjen och så :) byte min säng mot Elinas gamla också, så har mindre säng nu och jag har det inte så trångt i mitt rum plus att det blev mysigare :) Igår (lördag) drog jag hem till  i huddinge sen tog vi det bara lugnt, var inte alls taggad på att göra någonting..
skriver senare puss!

Bild på  från igår!



Bild på nya sängen och så hehe

lördag

shululu :)
Har bara tagit det lugnt idag, ska börja fixa mig och senare hem till Erikas farmor i huddinge! Efter det blir det nog festa i tumba! Igår iallafall va jag först hemma hos Paui i tumba, drack och så. senare mötte jag Annelie och Staffan. Vi drog till en krog i södertälje va där ganska länge och drack. När vi skulle mot nattbussen passade jag på att köpa cigg, men då var det tre polack snubbar som inte ens kunde svenska som skulle betala för mitt cigg packet. Jag och en till gick med dom till centralen men vi försökte springa ifrån dom men det gick fan inte, läskiga snubbar. Sen kom polisen och skällde på dom hihi. ni fattar nog inte själva grejen, är dålig på att berätta.
ha en trevlig kväll! pöss pöss

lite bilder från igår!






partey!

haaaallå!
Kom precis ut ur duschen, färgade håret också! skönt så slipper jag gå runt ful i håret!
ska ta tåget med paui senare till tumba, handla lite sen hem till hennes mamma. Är ganska taggad idag, men först föra hemma hos paui senare vet jag inte riktigt! J och A kommer iaf senare!
Va på vårdcentralen idag också för andra gången den här veckan, jag har fått allergi reaktion så min hals mår inte bra idag så halsduken får sitta på hela kvällen! men vet fortfarande inte vad det jag är allergisk mot, men men. ha en trevlig kväll små fikusar!


hahahhahaha paui paui!


Gamla stan

shoo :)
Kom hem för ett tag sen efter att varit i gamla stan med Staffan och Annelie! Annelies tatuering blev flyttad till gamla stan istället för årstaberg så. Är skit taggad själv att göra min tatuering nu, den skulle gå på 1500 ungefär sa tatueraren, så vi får se allt :) ska plugga lite nu sen hoppa in i duschen och senare kanske ta en promenad med paui om jag förstog rätt. ciao!




vårkänsla dag

shoo :)
Älskar vädret idag, fick riktig vårkänsla i kroppen men skulle vara bättre om snön åkte bort och det började knoppa på träden också.. Iallafall,  gick nyss från mig efter att Jag Annelie och  gick till nya UM. fräscha rum och sånt faktiskt. träffade Carro och Mari där också, trevlig typer. Nu hoppa in i duscgen sen börja plugga på ett hemprov jag har! Skola imorgon efter att varit ledig två dagar. Men är ändå ledig på fredag , sååå skönt!

satte fram vattenpipan på balkongen och satt och rökte ett tag också :) lite vår sådär




puss sofie!

!!!

godkväll.
Är på ganska dåligt humör, är förbannad och arg!Har bara lust att slänga mig på sängen och gråta och kasta saker! jag är sån i person, när jag är arg och förbannad då får jag panik inombords och gråter oftast. känner mig som en liten fyra åring då, men ska hoppa in i duschen och duscha av mig surheten så får vi hoppas att den går bort!
åkte med annelie till årstaberg idag och beställde tid till henne så på onsdag ska vi dit! är så taggad på att göra tatueringen på min hand, men måste vänta ett tag till!
inte mycket mer att säga, puss!

 
Så galet snygg brud! älskar hennes tatueringar och allt! sådär vill jag ha min kropp smyckad!



ingen rubrik

Sho. dålig uppdatering ja vet. men orkar aldrig skriva och har inget att skriva om mitt liv just nu känner jag.
berättar bara lite kort om vad jag syssla med.
i Fredags drog jag hem till Baggen där vi drack lite och så, Annelie kom efter ett tag också sen möte vi Emelie på tåget där vi senare drog till hagsätra har jag för mig. drack och festade där. Träffade också visa personer där som jag inte sätt sen jag var 13- 14 år haha! drog därifrån hem till en viss person som jag ångrar idag att jag gjorde! ska börja tänka på mig själv lite mer när det gäller "kärlek", men jag kallar inte det kärlek jag hade med han.
Lördagen var jag med Erika, vi möte upp en killkompis till henne. Lördagen blev lugn, men med lite skratt sådär! haha bara erika fattar varför..
Och söndagen ( alltså idag )  tillbringade jag en liten stund med polle, paulina alltså.
Kollade precis på solsidan, tråkigt att det är sista avsnittet, vad ska man nu göra på söndagarna.. och nej inte big brother.

skriver mer imorgon! puss
slänger in lite bilder också!








Tatueringen paulina gjorde i fredags nice va? blir skit taggad på att göra min tatuering som ska pryda min hand snart!


o n s d a g

hej hej hemskt så mycket hej.
Ska möta josse kvart över sedan åka till hennes pappa i täby. ska på obduktion(?) på danderyd sjukhus imorgon bitti så blir alltså närmre om man åker från täby!
Mammas födelsedag var igår, folk kom på besök och lite sånt. Min lilla saga kom också, så va bara med henne under tiden :)
skriver imorgon eller senare! puss

lite bilder från idag och igår!


Fasters lilla Älskling! <3


Zina och josse


g o d n a t t

god kväll människor!
kom hem för en timme sen från the work liksom. Ska borsta mina små tänder nu sen gå och sova! as trött, gick och blundade hela tiden på jobbet, snark..
börjar halv två imorgon också, men pappa kommer och hämtar mig när jag slutar imorgon igen! tack och lov.
och funderar stark på att göra en till piercing nästa månad hähä, kan ni gissa vad?

VILL HA! så snyggt!!
(snodde din bild emma hehe )


tråkig måndag

godmorgon på er
ska strax röra mig mot tåget, börjar halv 2 idag. Skulle igentligen varit ledig idag, men eftersom jag var hemma igår för mådde inte speciellt bra igår så måste jag praktisera idag.. kul! Sista veckan jag praktiserar, HALLELULIJA! ( eller hur det stavas).
hoppas ni får en jätte jätte jätte bra dag!!


 

söndag

Shulululu!
kom precis hem efter att möt josse på en cigg och innan dess hemma hos min lilla Erika! Maten är strax klar, feeeett god mat det blir!
sen hoppa in i duschen, fixa och raka frillan och sen möta paui waui och kolla solsidan.
Inget mer att säga förutom att jag längtar tills helgen!! ingen mer praktik på helger, jippi!!
puss puss!

ge mig någon god drink!! (drinkarna på bilden va dock inte goda!)

party party..

Godmorgon på er, eller morgon och morgon..
Varit dekad hela dagen, mått skit och spytt men mår lite bättre nu.. väntar på att pappa ska komma med blåbärssoppa åt mig! Var i fittja igår en stund och drack, sen hem till M och sen mötte Mirra och drog hem till K.
Helt okej kväll!






ínte så fräscha bilder, men men! puss

fredag

Dålig uppdatering, har inte haft ork eller tid att skriva någonting.
Idag är det fredag ÄNTLIGEN! Ledig imorgon och på söndag jobbar jag.. men fick iallafall lördagen ledigt!
ska snart möta paui sen hem till mig och fixa oss! Blir festa ikväll!
Skriver nog imorgon! puss


ingen rubrik

shoo, dålig uppdatering jag vet.
Imorgon är det måndag jippi, börjar klockan 7 och slutar halv 4! Men veckan kommer nog gå snabb! Är galet taggad tills fredag, festa och supa! hände dock inte nåt med det i helgen..Så i helgen blir det!
Va i skärholmen med Mamma och Annelie och kollade skor och sånt, hittade 2 par, nöjd!
Sen ska jag förhandla lite med pappa min om lite saker till kroppen! hoppas, behövs verkligen!! hähä

skriver imorgon, ska sova nu! puss puss


ingen rubrik

shooooo, sa precis hejdå till lilla paulina som jag umgåtts med hela dagen lång. Afrikanerna kom på besök med maj och käkade middag, lång tråkigt sådär. Igår träffade jag Johanna som jag inte gjort på evigheter, drog till stanleys och drack! sen kom M och någon till och drack lite. Drog hem till M och sov, mysigt.

Lite bilder från igår och idag!













ciao! pöss

woop woop

shulululu, festade igår/natt i bromma, Kom hem 11 imorse ungefär. sov ett par timmar sen nu sitter jag ny duschad och fräsch! lilllördag idag så blir nog festa idag :)

lite bilder från igår






ingen rubrik

shooo, kom precis ut ur duschen och ska fixa mig lite smått. kanske åka in med Linda och Erika till stan och röka vattenpipa. är skit trött och har illa mående känsla.annars inget speciellt händer i mitt liv.
Stör mig så grovt på folk som sitter och klagar och klagar på alla. visst jag säger inte att jag inte klagar, men sitter folk som sitter och klagar på det dom själv har skapat och gjort det till. Man tar sina beslut i livet och man får fan leva med det också. visst man kan inte alltid må bäst, men sluta klaga eller stick och fixa så som du vill ha det. sitta på arlset hela sitt liv och tänka, nä gör nåt åt saken då!

 
 oh vad skönt det skulle vara med sommar nu!

minnen!


M å n d a g

kvällen igår spenderades på nivå hähä. Emelie kom hem till mig runt 7 tiden, fixade mig och så sen drog vi till stan. Erika och Linda kom ett tag efter sen satt vi bara och snacka och drack, trevligt med tjejerna :)
vi tre tjejer fick skjuts hem,skönt! sen var det sängen, och nu sitter jag bara och chillar. ska kanske träffa en vis person idag men vi får se..

bilder från igår!













hahahaha fulaste bilden!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu