Helgen!

har inte hinnit skriva någonting, lite jobbigt att vara en upptagen kvinna haha .

I fredags möte jag Emelie, Erika och Linda på nivå, drack och sånt där senare drog vi till en klubb som hete hotel tror jag. Efter det drog jag och möte B och hans kompisar usch. En sak med mig när jag dricker, jag ska snacka med alla och jag har alltid någonting och prata med främlingarna om.. haha .. träffade minst tio pers och pratade med haha..

lite bilder sen fredags!









Nu idag åkte Linnea Jag och Josse hem till Zina där vi skulle käka mat och träffa afrikanerna plus Maj!
Kom hem nyss och vi fick jätte jätte god mat, behöver inte äta på ett år nu känns det som haha!

lite bilder från idag!


















åh nej

godmorgon... är helt torr i munnen och vill fortsätta sova. men jag ska till jobbet vid 2! möte Linda, emelie och erika i stan igår kväll.. tänkte att jag skulle komma hem vettig tid kanske vid 3 typ.  När jag drar hem med bussen då är klockan 6! lyckat sofie! så har inte sovit så mycket. och igår blev det knas för min del, josse gillar ordet.
men vi hörs senare!
bilder kommer senare!

Fredag

Kom precis hem från jobbet/praktiken. Ska möta tjejerna i stan vid halv-kvart i elva eller?
vi ska in till stan och softa, någon vattenpipsbar. måste ha en öl eller nåt! men bara kanske! annars lägger jag mig och sover och drar till jobbet imorrn!
ha en kul kväll, festa åt mig hehehhe


jobb jobb jobb

Sitter helt färdig fixad för att tagga tills sjukhuset där man ska jobba! är inte så taggad för att sitta där hela helgen, men men sen är det lov!
Min chafför kommer vid halv två utanför mig och skjutsar mig till jobbet, lyx! slipper ta bussen och tåget!

ha en skön ledig dag på er! puss

 
åh vill vara ledig och ha helg och sitta med sån här i handen istället för sjukhuset..

kvälls inlägg

shoo, gick och solade med Annelie som sällskap idag. sen drog hem och kollade svenska maffia, tycker det är så osmart att göra det dära programmet i huvud taget.. men men.
Börjar halv 2 imorgon och ska jobba till halv tio men kommer sluta tidigare, kanske vid åtta tiden :) sen på lördag är det samma tider som gäller. och söndag ska jobba då med, men ska fråga om jag får ta den dagen någon annan dag. vi i klassen ska träffa Afrikaner och maj hemma Zina på söndag och käka lite mat, hoppas jag får mina turkiska bakelser.. mums.
Inte mycket mer att skriva förutom att jag känner mig så förvirrad och vilsen. Vet inte vad det är med mig, känner att jag bara har lust att skrika och gråta och åka bort långt långt härifrån. Känns som ingen fattar, men alla har ju sina problem som man tror inte fattar sig på . ni kanske fattar hur jag känner mig? Önskar att allt kunde vara som förut, när man hade det man inte har idag! men ska sluta vara emo nu..

skriver imorgon puss!



oh vad jag saknar min martina, där kan man rensa huvet i skåne!

Once you go black, you never go back

Sitter med hårfärg i håret, svart som vanligt! ska städa hela mitt rum och göra det mysigt och senare blir det attt sola, det behövs! skriver senare puss!


O N S D A G

sho.
Kom hem vid 4 tiden, sen har jag bara tagit det lugnt. Väntar på min mamma att hon ska komma hem så jag kan göra en liten deal med henne, skulle nog funka.. hehe. förhoppningsvis att dealen funkar blir det att dra och checka en hårfärg. Har ljus hårväxt och min sidecut är helt ljus medans resten av håret är svart, fin va?!
Ledig imorgon skönt! sova sen fixa mitt rum och sen sola ( tror jag ) sen träffa B.

Och säger bara en sak, fan va världen är liten!! en man tror inte känner en jag känner, så känner dom varandra. ni fattar va?


Linnea i skooolan

Ziiiina och Josse, diggar josses ansikte!

/ sofie

t i s d a g

Kom precis hem från Erika, satt och kollade Big brother. dåligaste och torraste deltagarna! det ska vara som alla andra gånger, unga och kåta människor som gillar att fuck ur och dricka. blir roligare underhåll då!
Imorgon är det skolan, efter det åka hem till Maj ( våran lärare ) eftersom afrikanerna är här så ska hälsa på dom! hoppas dom är snälla.
Praktiken löste sig för min del, har bästa handledaren så blir roligare och jobbar fre,lör och söndag :( men men, sen är det sportlov! soooooova då...


  <---------tråååkiga
 <----- roliga!


promenad

Kom hem för ett tag sen efter en promenad med Daniel och Elina! nu blir det att stanna hemma hela dagen, sova och sånt!
 
vill att det ska bli sommar nu nu nu nu!!

gamla gamla bilder

                  

hemma eller inte

godmorgon.. kom precis ur duschen. ska praktisera idag, men är osäkert. är helt hängig i kroppen och har ont i kroppen. känner mig som en zombie. visst har bara varit på praktiken en gång, men orkar inte om jag ska känna mig sådär ända fram till halv tio.
aja skriver senare puss!



söndag

godkväll! ;)

Va träffade Bandan ikväll, och satt glodde big brother. vilken jävla skämt!! en 39 årig brud med tre barn ska vara med. PINSAMT!

Början praktiken halv 2 imorgon så lite sovmorgon iallafall..
ska strax gå och lägga mig! puss!



hittade en bild på mitt gamla rum eller ja innan jag fixade det!
pundarlya ser det ut som.

L Ö R D A G

godmorgon... Kom hem för ett tag sen från David. Igår kväll drog jag annelie carro och marie till alby hem till neger mike. Skit tråkig.. hatar när det ska vara små fjortis blondiner som lägger dryga kommentarer och sedan säger att det är vi som drygar, a så var det. Vi drog där ifrån till branta backen och möte David sillen och en till. Drog till han och festade, sen blev det en liten minneslucka så somnade haha...
Danne och elina kom och hämtade mig i morse eftersom jag då inte orkade åka buss och sånt och carro och marie skulle åt andra hållet.
ska hoppa in i duschen och fräscha till mig snart.. känns att det behövs hehe..

bild på carro från igår!



och bild från i fredags!


b a k i s

shoooo.
kvällen igår blev riktigt lyckad eller ja, för min del :)
Först hemma hos Annelie och fixade hos, sedan till P där vi förade. Sen frog jag och Annelie till picasso( om det stavas så) ligger i tumba. där möte vi Carro och någon kompis till henne. Träffade några grabbar där, inte några främlingar om ni tror det. Drog hem till dom och fortsatte dricka!
Morgonen har jag knappt kunnat sova så ska lägga mig igen! hm undra VARFÖR cp!

skriver senare! PUSS

F R E D A G

vaknade precis, ska städa hela lägenheten nu för lite pengar! jippi.. Sen möta Annelie halv två i tumba, så får väll snabba på nu..
Skriver mer sen! puss

haha fick kommentar på min inlägg innan : fyfan en jävla neger jävel ju. rasföräderi!!
HAHAHHA roligaste jag sätt.


snygg josse på tåget.
hon har tjatat så mycket att jag ska lägga in den, så här har du den!

godnatt

shoo... Kom hem för kanske 30 min sen efter att ha varit hemma hos erika. satt och snacka och kollade igenom henne gamla lur hahaha! ska gå och lägga mig typ nu.. upp tidigt.
ciao bella!

 
mini orgasm av att bara se bilderna gaaah!

annelie time

shoo!
Umgicks lite med min fina Annelie ett tag, men kom precis hem efter följde henne till bussen på en cigg! Ska kolla lite tv med Mami och Lasse resten av kvällen tror jag. Imorgon är jag ledig som sagt, då blir det att åka till tumba och fixa lite saker sedan på kvällen blir det festa med Annelie! :)

Blev en lite suddig bild på annelie




torsdag

Godmorgon! vaknade precis, ska möta Elina om ett tag tror jag. Senare på dan kanske möta Annelie! :)
Imorgon är jag ledig från praktiken också, skönt! Igår åkte mamma och jag föbi magnus, emma och lilla saga! Emmas mamma va där också, en trevlig kvinna!









Fasters lilla Älskling!!

natt inlägg

sitter och pluggar lite, men ska göra resten imorgon! ska bli helt klar nu, inga läxor!
sitter och får panik nu.. vet inte hur jag ska göra med ******, rätt nu josse? FÅR PANIK.
jajjaja ska vara hemma imorgon och senare på kvällen så ska jag få träffa fasters lilla Älskling, har saknat henne så mycket! :)
ska ut och röka sen kolla lite tv! godnatt! puss



vill ha dom nu nu! ska få nästa månad hoppas jag! :) provade erikas, kände mig sådär AS LÄCKER du vet ;) nej men jag ska vänja fötterna...

Tisdag

Kom precis innanför dörren, har varit på praktiken och fick sluta tidigare idag. skulle egentligen slutat halv 10 :)
Trivs på avdelningen och personalen är trevliga mot lilla mig hihi. Ikväll blir det att plugga och plugga.´
puss!

he he he he

GAAAAAAAAAAAAAAH!? vad är det med mig? blev helt nattkär nu, sitter och skriver med ***** och saknar han helt plötsligt VARFÖR  ?! men de va väll som förut, när man hade en , jo varför ha en när man kan ha två.. ska aldrig aldrig i mitt liv smsa och träffa två personer samtidigt.. märker att det bara blir jobbig för en själv..

men är ändå på fett bra humör! PUSS


som här, varför ha en när man kan ha två! gör inte så


long time ago

Kom precis hem efter att ha varit hemma hos Erika. ska strax gå och lägga mig och imorgon är det första dagen på praktiken.. lite nervös faktiskt. Men det kommer nog gå bra, Linnea och Josse säger iallafall att min handledare är ung och snäll så får väll hoppas på det bästa!

Kollade igenom Emmas data från 2008.. herregud. jag förstår inte hur jag kunde gå ut sådär, men så är det nog med alla fjortisar.. man måste hitta sig själv haha..
Men saknar ändå tiderna från 2006, 2007,2008, roliga år kan jag säga. hahah och jag kom ihåg hur kär jag va när dom här bilderna togs, det saknar jag dock inte!


Josse emma och erika på kenneths cross hemma hos natta..


Jag josse och emma, fulla antar jag.


 jag och emma! kolla min frilla och tuttarna HAHA.


jag josse och emma igen


emma och josse


josse och emma


emma i mitt kök då






alla hjärtans dag

tjenare, roligaste dagen på året jippi. alla hjärtans dag, nej men det är bara en helt vanlig dag tycker jag och om man har någon som man är tillsammans med kan man ju piffa upp det ;).
Kom precis ut ur duschen, ska käka frukost strax. Klockan ett ska vi vara på södertälje sjukhus för information för dom som praktiserar. så imorgon början praktiken snark....
efter det ska jag träffa min Annelie och umgås ett tag, och senare mot kvällen eventuellt film mys! :)


110213

shoo mamma och lasse kom precis hem så ska börja med middagen äntligen! skit hungrig eftersom det inte finns någon mat hemma. Om en timme blir det solsidan yeeah! älskar serien. sen vete fan va som händer efter.
men har funderat ett tag, eller jag tycker det är skit snygg och skulle själv vilja ha det här. men tänk på en tjej med tuttar nu då och kanske hjärta istället! as snyggt ju

s ö n d a g

Orkar ej skriva om det här presentera dig och det, så slutar med det!

Kan iallafall säga att jag vet vilka min riktiga riktiga vänner är! är trött på människor som spelar så jävla mycket till vän , stick säger man bara.


Igår kväll iallafall..
Orkar inte ens prata om det, men möte Annelie och staffan på tåget och sen drog vi med bussen mot salem! lite sällskap iallafall, kom hem vid 3 tiden ungefär.
vaknade nyss ungefär och väntar på att Elina ska komma, hon är aldrig hemma nu förtiden hehe..
Och nästa veckan början praktiken på södertälje sjukhus, jippi.... men tycker det ska bli skönt ändå på nåt sätt som tur är.




Dag 6 – Min dag.

Orkar ej skriva om dom två andra grejerna! dom verkade tråkiga bara! haha.. 
 

Min dag : Vaknade vid elva tiden ungefär, satt vid datan och bara tog det lugnt, gjorde lite mat , gick och la mig igen, vaknade, duschade och nu sitter jag här!. ska fixa mig, sminka mig, käka middag med familjen sen iväg!
mycket intressant dag må jag säga!

PUSS PÅ RUMPAN!


parteey!

sho, nyduschad & fräsch, ska klä på mig och börja fixa mig om ett tag! Blir festa ikväll & det ska bli lyckat ikväll!haha! skriver nog lite senare! puss!

Bild på mig och emelie från förra helgen!


k n a s k v ä l l

Finns inte så mycket att berätta om kvällen förutom att det var knas!
Jag och Erika åkte till stan och möte tjejerna, blev lite knas där! sen drog några till jonny's och några nivå! Jonny's va ganska soft men utanför blev det knas också!  sen till donken och blablabla! väntade på skjuts i gullmarsplan eftersom det blev lite knas där också dåra.
men alla kvällar kan ju inte vara perfekta!
Drog hem efter skjutsen låg och snacka med ett trögt fyllo i luren sen blev det sängen <3

Hann med några bilder igår iallafall!
haha ser skit sur ut på alla bilder men men






 och amanda gjorde hos sällskap på tåget till tumba!


F R E D A G

shulululu, hemma hos erika nu och dricker lite :) hon fixar sig och jag sitter här , ska strax ut och röka!
om ett tag ska vi ta tåget in mot stan för att möta linda & joy & emelie! till nivå sen eventuellt till älvjö! ha bra kväll ! pöss!


F R E D A G

shoo vaknade precis :) runt ett tiden kommer pappa och hämtar mig ska jobba lite :) Efter det möta josse kanske och dra och fixa lite! Annars ikväll ska jag feeesta soft! inte mycket att skriva nu så :)

plus : jag är så jävla avtänd av "han". blir nästan lite smått äcklad av tanken att umgås med han själv! jag är inte normal efter en vecka bara, men men vad gör man :) dom som känner mig vet vem jag snackar om ;)!

Josse och linnea i skolan :)


Jag och baggen igår ;)





sola

amen tjena fan!
sista dagen i skolan för det här veckan, ledig varje fredag! älskar det. Ska röra mig mot Erika strax, sen till solariet! behöver få lite värme eftersom det är snöstorm ute!
haaaa deee bra ! pöss!

jag i solariet, snygg va! ;) jaaa vet!

älskar låten


fördriver tiden tills middagen är klar....

namn: sofie
födelsedatum: 930811
födelseplats: södertälje
bor: Salem
hårfärg: Once you go black, you never go back, så gissa
längd: 164
skostorlek: 39/40
civilstatus: singel!
höger eller vänsterhänt: Höger
stjärntecken: lejon grr

Har du under den senaste månaden:
Haft sex? Ja
tappat bort saker? Ja
druckit alkohol? Ja
rökt? Ja
shoppat? Ja
stulit något? nej
motionerat? dansat är de ända
solat? Ja


antal:
antal människor du skulle ge ditt liv för: 2
antal piercings: 3 plus två i öronen
antal tatueringar: 1, på handleden
antal syskon: 4
antal saker jag ångrar: ja, men man lär sig av sina misstag att inte göra dom igen
antal skor: ehm jag vet inte faktiskt
antal mascaror: 2
antal personer du kysst: super hemligt, vet alla

Var ärlig!
svär du? hehe ja
sjunger du? aah, jag är bäst på att sjunga!
Varit otrogen? om man räknar med att man träffat ngn under längre period så ja.
plattar håret? ibland
gråter du? ja men inte ofta
varit depp? ja
Sett upp till någon? Ja


har du någonsin:
däckat eller varit jättefull? Ja
blivit kallad hora? Ja tyvärr
blivit nedslagen? nej :)
Slagit någon? ja..
ljugit om din ålder? hehe ja, när man va liten fjortis
bråkat utan anledning? ja
Varit uppe 24 h? på gränsen

i framtiden:
namn på barn? ja, men de e hemligt :) dom är jätte fina :)
hur vill du dö? smärtfritt, somna in
vad vill du bli när du blir äldre? jobba på klinik eller piercare och ha fin familj :)
vart vill du bo när du skaffat familj? nått fint :) inte i salem iallafall
drömjobbet? tatuerare

brukar du:
lyssna på musik? ja
äta mat? ja
dricka vatten? aah många glas
dricka alkohol? på helgerna
vara lat? ibland
skratta: väldigt ofta! :)
kramas? ja beror på med vem
sova? ja <3
jobba? i skolan? Skolan
ha pengar? ja.. men är dålig på att hålla ekonomin i styr
Om Inte, frågar du dina föräldrar? händer att jag frågar mamma plus 3 till

o n s d a g

Vaknade precis efter att råkade somna, hehe.. är alltid så trött efter skolan. Väntar på mamma och dom att dom ska komma hem. Orkar inte sitta hemma idag  t r å k i g t.  Är på dåligt humör, behöver få upp humöret lite, så blir inte bättre att sitta hemma. Fick slutade tidigare idag och jobba hemma med engelskan, men så blev de ändå inte h e h e. Hatar onsdagar tråkigaste och jobbiaste dagen på hela veckan, döda mig istället.
JAJA hejdå!

Linnea och josse i tråkiga skolan.



Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma heter Astrid och är bästa mamman man kan tänka sig! vet inte vad jag skulle göra utan henne, älskar henne så grovt mycket! kan prata med henne och hon förstår mig. Mamma har alltid funnits där för mig i alla lägen !


Min pappa heter kent. Han och jag pratar några gånger i veckan eftersom jag inte bor hemma hos han. Han och jag kommer inte riktigt överens, men det har blivit bättre sen jag var liten kan jag säga. Men har alltid saknat han på nåt sätt, att kunna prata med han så som jag kan prata med mamma.. men jag får nöja mig. Men älskar han iallafall.
Bild på mig och pappa när jag var liten på lucia.


110802

shulululu.
Gick och solade med josse idag, fick lite mer färg! älskar det. Efter det begick vi hos till Danni. Satt och snacka och danni hjälpte josse med bloggen...
Möte Erika runt 4 gick till Um efter det till apoteket i centrum. Nu hemma och väntar på mat, hungrig...


Josse & Danni today



Dag 2 – Min första kärlek.

Jag kan inte säga att jag har haft en "första kärlek" för det har jag aldrig haft. Jag hade en pojkvän för länge sen, var dock inte kär i han eftersom det var mitt första förhållande och man ville prova så visste inte så mycket om kärlek och sånt. Ett år efter det träffade jag en kille som var kompis med min kompis pojkvän, lite invecklat. Det blev konstigt mellan oss och han ville inget mer pågrund av att jag inte visade nåt känslomässigt för han. då blev jag kär eftersom jag trodde jag kunde köra med den kalla sidan resten av mitt liv. Men va en riktigt fjortis då, så visste ingeting om förhållande/ kärlek.
Men har fortfarande aldrig haft min första kärlek, och har väldigt väldigt svårt att gilla någon på riktigt och bli kär, det tar väldigt lång tid för mig och jag har aldrig hittat den riktiga killen! dras alltid till pundare och omogna killar. Träffade en kille nyligen i 3 månader ungefär, men det sket sig! som sagt, man lär sig av sina misstag för att inte göra dom igen! Men jag älskar att ha friheten att inte ha någon som man ska bråka med, man får inte göra det och det sånt som ingår i förhållande antar jag. Men det kommer väll någon dag när jag blir kär!


Dag 1 - Presentera mig själv.

Shoo, jag heter sofie winberg. Fast på riktigt Sofie marie lind winberg hehe. 
Är  17 år gammal men fyller 18 år i augusti. Hänger i skolan i nykvarn 3 dagar i veckan på omvårdnadsprogrammet Helt okej!
Bor hemma med min Familj, Mamma, hennes pojkvän , min syster & lilla hunden Alice.
Umgås med mina vänner på fritiden och helgerna Festar jag oftast med vännerna.
Är i person ganska social, men kan vara riktig bitter fitta om jag har lust.
Har ingen pojkvän, tur det nu och kommer inte ha på länge! har lätt att släppa in folk i mitt liv, men svårt att visa mitt riktiga jag och öppna mig som jag kan göra mot dom jag verkligen verkligen känner. men svårast att öppna mitt hjärta för någon man gillar.
Ogillar strakt folk som är rasister. dom har svårt att se helheten och bara tänker på sitt eget bästa och sitt egna land. den dagen det blir krig i sverige hoppas jag att dom stannar kvar i sverige hur farligt det än är! Dom vill ju inte att invandrarna ska komma hit, varför ska då andra länder ta in dom. usch blir irriterad så fort jag får tanken!
Älskar min familj och mina vänner så grymt mycket, skulle inte klara mig utan dom! och dom vet exakt vilka dom är! :)
aa men fan, har inte mer att säga om mig själv förut om att jag älskar mitt liv,  dock inte när jag får deprimerande/pms/mens/ta livet av mig perioder! annars lugnt ! :)
bjuder på en lite annorlunda på bild då..


rolig grej bara

Danni fixade precis till min lilla blogg, hihi. http://dwinback.blogg.se/


Ska börja bli lite roligare här, så en lista på nåt man presenterar varje dag från dag 1 till dag 30.

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Fula ovanor.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Ensam är starkast!

Ameen tjenare!

Kort dag i skolan, skönt! ledig imorrn, skönt!
Träffade Annelie, sen drog Elina och vi två till sarah där hon skulle ha smink tips/lektioner eftersom hon jobbar med det. Drog hem till mig, fixade Annelies hår ... sen kolla Solsidan eftersom jag missade det igår och kollade på nya filmen med Cher och Christina aguilera med Erika. Mysigt :)


Lite bilder på dagn ;) :








rubiken har med att jag klarar mig själv starkast!
slipper bekymra mig över att bli sårad eller ens tänka tanken av att bli sårad.
Den dagen jag vet att jag är 100 % kär, då kan jag börja öppna mitt hjärta sakta för någon ! Eftersom för mig, det lönar sig aldrig! :)

Lördag & Söndag

shoooho.  Lördagen var helt okej mötte Emelie i rönninge sedan skjuts för att hämta Erika sedan vidare till Alby och förade. blablablabla, drog till en klubb på odenplan tror jag den låg. dansa & drack! vi fick skjuts hem av en som jobbade på klubben, slapp nattbussen! så skönt, hatar den bussen...

Nu är det söndag och väntar på mat sen möta Erika & Emelie & köpa godis sen ha mysig film kväll! :)







Fyllekäk, de godaste som finns just då <3


5 februari

shooo, skulle blivit en riktigt lugnt helg på länge tänkte jag, men icke! ska festa idag med Erika och Emelie:)
Igår träffade jag Annelie, vi gick hem till M först, bara tog det lugnt. Senare kom Elina & Danne & hämtade oss :)
Kom hem ungefär halv 3 och då blev det sängen :)

nu väntar det feeett god mat och ska börja fixa mig nu!



Emelie jag & Erika för ett tag sen höhö

pms anfall

shoo bitter fittan här.
Fan vad jag har varit irriterad idag, på allt och alla! hatar att ha mens plus pms!!
inget planerat idag, bara att jag ska hem till Annelie & hämta lite saker :) 
en bild på Erika igår bara

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu