woop woop

så ja! nu uppdaterar jag och skriver ett inlägg, nöjd josephine???
Iallafall, om typ en halvtimme ska jag möta josse för att köpa lite middag till magarna ikväll, senare drar kim, josse och jag hem till Linnea för att fira henne! Plus vi får se hennes nya lägenhet hihi! Ska börja fixa mig lite smått snart och på onsdag drar jag, lizette, annelie och carro på kryssning! taggad! visst att det är mitt på en vardag och ingen annan kommer åka båten men men :) har inte åkte på kryssning sen jag var 4 år så känner att det är dags! förutom förra sommaren när jag skulle till estland dit och hem, räknas icke som en kryssning..

ska börja blogga mer nu, så skriver sen!
Låt jag börjat digga, vet britney spears...


110912

tjena mitt bena! har precis börjat kolla på andra säsongen av true blood, diggar det hårt ju. trodde den sög först men icke. Ska ut och röka nu sen borsta nötterna sen sova, ååh börjar 12 imorrn :) diggar, PUSS

true blood

shobree! Sitter med Elina och kollar true blood, första gången jag ser den men den va bra! Josse kommer hit ikväll och gör mig sällskap med partaj! verkar grym.
I fredags gick jag & Josse hem till Danni och mös och drack vin :) eller jag drack vin. Lägger in bilder senare när det funkar att lägga in bilder från mig lur! puss puss

Har ingen annan bild att lägga upp så bjuder på den här! min sötnos!


gymmet

Godmorgon! Vaknade precis, ska bara dricka och klä på mig så drar jag till josse! Efter drar vi till gymmet och köttar! Och vet inte riktigt hur planerna är för ikväll, men imorrn vet jag iaf! Skriver sen!

Ge mig håret, kläderna och stilern! dö snygg brud

I'M BACK

sååååå jaaaa, nu är jag tillbaka ett tag tror jag iallafall bara för att lilla josse har sagt att jag ska börja, hoppas du blir nöjd josse :)

eeeeeeh men annars har ingenting hänt i mitt liv, skriver typ imorrn om jag har lust!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu